DOLABINDA EN AZ BİR BIRDIEJAY’İN BULUNMASI İÇİN 3 NEDEN:

DOLABINDA EN AZ BİR BIRDIEJAY'İN BULUNMASI İÇİN 3 NEDEN:

Spor giyim markasından çok daha fazlası: Birdiejay

İşte Birdiejay’i denemen için 3 neden:

1.Geniş Ürün Yelpazesi: İnternet sitemizde birçok farklı kategoride ürünler bulabilirsiniz. Tayt, yoga pantolonu, sporcu sütyeni, eşofman takımı ve daha birçok kategoriye göz atabilirsiniz. İster arkadaşlarınızla kahve içerken ister sporda giyebileceğiniz yeni nesil rahat ve şık giyim anlayışını (global adıyla “athleisure”) size tek bir platformdan sunuyoruz.

2.Hızlı ve Güvenli Teslimat:  Kullanıcılarımıza hızlı ve güvenli teslimat hizmeti sunuyoruz. Ürünler, kısa sürede teslim edilir ve güvenli bir şekilde paketlenir. Ayrıca, 449 TL üzeri yurtiçi siparişlerinizde her zaman ücretsiz kargo, aynı gün gönderim ve koşulsuz şartsız iade opsiyonumuz bulunmaktadır.

3.Mükemmel Müşteri Hizmetleri: Kullanıcılarımıza e-mail ve sosyal medya platformlarımızdan “kullanıcı dostu” bir müşteri deneyimi sunuyoruz.  Herhangi bir sorunuzda en geç 24 saat içerisinde dönüş yaparak size yardımcı olmak için hazır bir şekilde bekliyoruz. 

Umarız Birdiejay’le yolunun kesiştiği her noktada iyi hissetmene katkı sağlayabiliriz. Yüzlerce kişiden oluşan #birdiejaypeople’ın parçası olmanız için sabırsızlanıyoruz.

Bloga dön

Yorum yapın