Cesareti içindeki güçle buluşturabiliyor musun?

Cesareti içindeki güçle buluşturabiliyor musun?

Haftalık yazılarla ve bloglarla sizlerle buluşuyor olmak; şimdiye kadar yazmaktan, insanlara seslenmekten hep kaçmış olan içimdeki Çiğdem için büyük cesaret isteyen bir süreçti. O cesareti içimdeki güçle tanıştırdığımda ise ortaya hayallerimin ötesinde içerikler çıktı🙂
Peki senin de başlamayı çok isteyip cesaret edemediğin şeyler var mı hayatında?
Cesareti içindeki güçle buluşturabiliyor musun?

İçten içe çok isteyip bir türlü başlayamadığın her şey aslında sana içindeki gücü hatırlatıyor. Zihnini korkular ve endişeler kapladığında onları bir kenara bırakıp odağını cesaretine getirebilirsin. Cesaret içindeki güçten geliyor ve içindeki gücü fark ettiğinde süreç kendiliğinden başlıyor. 

 

Uzun süredir düşündüğün ve bir türlü başlamaya cesaret edemediğin bir şey varsa büyük resmi düşünmek yerine önündeki ilk adımı düşünmek seni rahatlatabilir. Aynı zamanda başlangıçta yalnızca ilk adımı düşünmek daha pratik ve hızlı bir şekilde aksiyon almanı sağlayacaktır.

 

Bu ilk adımı atmaktan korkuyor olabilirsin, hatta aklına türlü endişeler de geliyor olabilir fakat asıl cesaret korkudan korkmamak, korkulara rağmen bir yerden başlayabilmek. Bu noktada Nil Karaibrahimgil'in “Korkmaktan korkma, ödün bile kopsun sonra kapa gözünü bas karanlığına, belki biri taş döşemiştir kim bilir” sözünü sıkça görebileceğin bir yere yazmak cesaretini tazelemeni kolaylaştırabilir 🧘🏽‍♀️

O cesareti nerden bulurum, nasıl başlarım diye düşünüyorsan güç içerden gelir!

 

Cesareti içindeki güçle buluşturabiliyor musun?

 

Her şeyde olduğu gibi bu süreçte de önce kendine dönmekten, içerde ne olup bitiyor bir bakmaktan başlamak gerekiyor. Cesaret ve içindeki gücün buluşması nasıl mümkün ve sana hangi güzellikleri getirebilir, bu hafta bu sorular üzerinde düşünerek bu frekansta olabilirsin.

 

Cesareti içindeki güçle buluşturabildiğin bir yaşam dileğiyle!

 

Seni ve yolcuğunu desteklemek için Team Birdiejay olarak hep yanındayız. 

Sevgilerimle,

Çiğdem

Bloga dön

Yorum yapın