3 Adımda En Doğru Spor Sütyeni

3 Adımda En Doğru Spor Sütyeni


Spor yaparken sadece spor yapmaya odaklanabilmek aslında büyük bir lüks. Çoğu zaman spor kıyafetlerimizi çekiştirmekten, bir yerimiz açılmış mı diye kontrol etmekten ve hatta bazen sıkışmış, nefes alamıyor hissetmekten hareketlerimize odaklanamıyoruz. Ama aslında doğru spor  giyim ürünlerini seçerek bu durumların önüne geçmek gayet mümkün.
Geçtiğimiz haftalarda doğru tayt seçimiyle ilgili yazımızı internet sitemizde paylaşmıştık. 
(Kaçırdıysan veya tekrardan göz atmak istersen geçmiş yazımıza buradan ulaşabilirsin.)
Şimdi ise sıra diğer bir önemli parçada: spor sütyeni.
Eğer sen de “Spor sütyeniyle rahat edemiyorum, beni çok sıkıyor, sürekli çekiştirip duruyorum, bir yerim açılacak mı diye düşünmekten konsantrasyonum bozuluyor.” diyenlerdensen okumaya devam edebilirsin.
Spor sütyeni seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli konuları üç ana başlık altında topladık.
“O” spor sütyenini bulmaya hazır mısın?
3 Adımda En Doğru Spor Sütyeni
1) SAĞLIK

Bir spor sütyeninden en başta beklememiz gereken vücudumuzu eldiven gibi sarması, memeleri sıkıştırmadan sarması ve spor esnasında sabit tutması.

Bunun aslında rahat hissetmek dışında en önemli sebebi duruş bozukluklarını ve olası boyun/bel ağrılarını önlemek. Memelerin çeşitli hareketler sırasında vücuda sabit durması meme sağlığı için de çok önemli. Bununla birlikte, ileride meydana gelebilecek sarkma ve çatlakların da önüne geçebilmek için tutuşu iyi bir spor sütyeni tercih edilmeli. 

 

2) KONFOR 


Çoğu spor sütyeninin sağlayamadığı bir diğer özellik de konfor.

Spor sütyenlerine gelen en büyük eleştirilerin başında aşırı sıkmaları ve dolayısıyla acı vermeleri geliyor. Memeleri toplarken can acıtmayan, vücutta iz yapmayan bir spor sütyeninin hem sağlık hem de rahatlık açısından vazgeçilmez olduğunu unutmamak gerek. Burada tabii ki kumaş faktörü de devreye giriyor. Kaşındırmayan, nefes alan, ileri teknolojiler kullanılarak üretilmiş spor sütyenleri deriyi irite etmediği için giyenlere eşsiz bir deneyim sunuyor. 

 

3) TASARIM

 

Her zaman bahsettiğimiz gibi, bir kıyafette çoğumuzun ilk dikkat ettiği özellik tasarımı.

Spor kıyafetlerinin günlük hayata adapte edilmesinin ve spor salonu şıklığı kavramının yaygınlaşmasıyla birlikte spor kıyafetlerinin tasarımı daha da önem kazandı. Kaliteli olup farklı kombinlere uyarlanabilen, uzun yıllar kullanılabilen,  fonksiyonel ve her türlü kombini parlatan spor sütyenleri tercih etmek akıllıca bir yatırım olacaktır.

 

 

Sporun en vazgeçilmez parçalarının başında gelen spor sütyeninin hem sana iyi hissettirmesi hem de sağlığını olumlu yönde etkilemesi çok önemli. İleri spor giyim üretim teknolojileri kullanılarak üretilmiş, sağlığını önceliklendiren, rahat, zamansız ve şık bir tasarımı olan bir spor sütyeni tercih ederek uzun yıllar sürecek güzel ve konforlu bir deneyim yaşaman mümkün. 

 

 Dileriz bu yazımız yol gösterici olmuştur.

 En kısa zamanda senin için en doğru olan “o” sporcu sütyenine kavuşman dileğiyle. 

 

 Kucak dolusu sevgilerimizle,

Team Birdiejay 

 

Bloga dön

Yorum yapın