İş hayatında ve iç hayatında dengede misin?

İş hayatında ve iç hayatında dengede misin?

Hayatımızın her alanında dengeyi bulduğumuzda kendimizin en iyi haline dönüşmek için motivasyonumuz artıyor, içimizdeki gücü yansıttıkça ise hayatımızın bereketi çoğalıyor. Kendimize zaman ayırmayı unutmamak tüm işlerimize kolaylıkla yetişebilmemizi sağlıyor.
İş hayatında ve iç hayatında dengede misin?
Bu dengeyi bulabilmenin ilk şartı kendimizle kaliteli zaman geçirmek. Peki bunu nasıl başarabiliriz? Kendinle baş başa güzel bir yemek, uzun bir hafta sonu yürüyüşü, uzun zamandır başlamak istediğimiz antrenmana zaman ayırmak veya ihtiyacımız olan bir yoga pratiği yapmak bizim ilk aklımıza gelenler. Aslında neye ihtiyacımız olduğunu bir durup düşünmek bile kendimize iyi bakmaya dahil. 
 
Şu anda kendini nasıl hissediyorsun? Olduğun kişiden memnun musun, yoksa daha iyi bir versiyonun olmak mı istiyorsun? Bunun için hangi aksiyonları alabilirsin?
 
İş hayatında ve iç hayatında dengede misin?
Daha iyi bir versiyonumuza dönüşmek küçük adımları atmaya cesaret göstermekle mümkün. Her gün, gün başında ve sonunda "ne haldeyim, ne halde olmak istiyorum ve o hale geçmek için neler yapmam gerekiyor" sorularını kendine yönelterek cevaplarıyla netleşebilirsin.
 
Bu cevapları bir deftere not etmek farklı şeyler keşfetmeni, kendini daha iyi tanımanı ve büyük resmi görmeni kolaylaştırabilir 🤍

İş hayatında ve iç hayatında dengelendiğin bir yaşam dileğiyle!


Seni ve yolcuğunu desteklemek için Team Birdiejay olarak hep yanındayız. 

Sevgilerimle,

Çiğdem

 

Bloga dön

Yorum yapın