3 SİYAH TAYT, 3 FARKLI GÖRÜNÜM: LEGGINGS OF A LIFETIME MAT SİYAH YOGA VE SPOR TAYTI, LEGGINGS OF A LIFETIME 7/8 MAT SİYAH YOGA VE SPOR

3 SİYAH TAYT, 3 FARKLI GÖRÜNÜM: LEGGINGS OF A LIFETIME MAT SİYAH YOGA VE SPOR TAYTI, LEGGINGS OF A LIFETIME 7/8 MAT SİYAH YOGA VE SPOR TAYTI, LIMITLESS NO FRONT SEAM LEGGINGS MAT SİYAH YOGA VE SPOR TAYTI

Birdiejay’in en çok favorilenen klasik parçası: Siyah Leggings of a Lifetime. Gerçekten de adı gibi, hayatınızın “o” taytı. 
Siyah tayt gardıropların kilit parçası olmaya devam ederken bizler Team Birdiejay olarak #birdiejaypeople’ın kendi tarzına uygun “o” siyah taytı kolaylıkla bulabilmesi adına, efsanevi Siyah Leggings of a Lifetime’ımızı 3 farklı modelde size sunduk.
Gelin bu üç model arasında farkı birlikte inceleyelim:
BIRDIESCULPT - LEGGINGS OF A LIFETIME MAT SİYAH YOGA VE SPOR TAYTI
Dünyada sadece Birdiejay’in kullandığı özel Birdiesculpt kumaşından üretilen Mat Siyah Leggings of a Lifetime #birdiejaypeople’a eşsiz bir klasik tayt deneyimi sunuyor. 
Bu tayt modelimizde iki boy seçeneği bulunuyor: Regular ve Long.
168 cm’in altında olan  müşterilerimiz Regular modeli, üzerinde olan müşterilerimiz de Long seçeneğini tercih edebilir. 
Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

 BIRDIESCULPT - LEGGINGS OF A LIFETIME 7/8 MAT SİYAH YOGA VE SPOR TAYTI

Bu siyah tayt modelimiz ise bilek üstü tayt bitişi isteyenler için. Klasik Leggings of a Lifetime modelimizden daha kısa gelen bu model, Regular ve Long boy seçeneklerinin ikisinin de uzun olduğunu düşünen müşterilerimiz için birebir.

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

  

BIRDIESCULPT - LIMITLESS NO FRONT SEAM LEGGINGS MAT SİYAH YOGA VE SPOR TAYTI

Gelelim spor giyimde çığır açan o modelimize.

Önü dikişsiz olan Limitless No Front Seam Leggings modelimiz taytların ön dikişinden ve o dikişin yaptığı izden rahatsız olanlar için tasarlandı. Regular ve Long boy seçeneği bulunan bu taytımız sektöre yepyeni bir soluk getirirken, farklı bir deneyim arayışında olanlar için birebir. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Umarız bu yazı yol gösterici olmuştur. 

Kucak dolusu sevgilerimizle,

Team Birdiejay 

Bloga dön

Yorum yapın